bildbomb av något slag

Bildbomben från när Ida och Alva kom till mig haha, lägger inte in alla nu för orkar inte, dom kommer i lite olika inlägg sen..
hahahaha
orkar inte mera nu puss!

Grattis Jonte :-)

Hejsan. Sitter nu och gör ingenting ska duscha och sådär tänkte fixa mig rätt länge imorgon så jag inte behöver stressa fan.. Haha, har skit ont i huvudet hörs sen med en bildbomb!!
Ska vara med denna flicka imorgon

nemen där har vi ju oss

vet inte varför de står selena(?) hehe

svar på tal

Anonym om BESÖKSREKORD:
hur många?? :D
Svar:
Minns inte unika besökare nu och orkar inte titta och göra om hela inlägget men sidovisningarna var 500 någonting xD

BESÖKSREKORD

Hihi, har besöksrekord! Sooft. Ska duscha nu och sedan slänger jag upp bilderna, annars lovar jag att göra det imogon :)

Heeeeeeey

Sitter med Ali, Jacob och Alle just nu hemma hos mig. Vi var i pizzerian innan.. Men gissa vem som failar?!?! Ne men de är ju självklart, Norin.. IGEN! Han ramlade, dog av skratt där också, ja. Måste bara meddela att jag slänger ut dom snart :-) Vi hörs senare med en bildbomb på mig, Alva och Ida.
Okeeeeey fjortis Norin

NORIN SUCKS HAHAHAHHAHA

Hahahaha dog av skratt!!!!!!! Kolla här, det var någon Sharif Omar som skrev till mig, så sa jag "Någon Sharif Omar skriver till mig" Han ba: DET BETYDER HUR MÅR DU TROR JAG. HAHAHAHAHAHA DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR AV SKRATT!!!!!!!!!!!!!! ASSO JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

svar på tal / BESTÄLLT!

Anonym om tonight im fucking you:
Men varför tar alla såna kort där det står ( Happy Bithday from sweden)? jag vet att de e hans födelsedag men endå varför gör alla det föressten fin handstil :D <3
IP: 213.64.208.86
Svar:
Om du läser vad jag skriver i mina inlägg så hade du vetat det (?) Och varför kommer du nu från ingenstans och försöker vara värsta aslickern när jag vet vad du kommenterat innan? Ser ju ftf att det är samma ip-adress. Men jaja, tack. Haha, men du kan ju säga vem du är.
BESTÄLLT:
Vad tycks?

fix

Ska börja fixa mig nu, har läst alla JustinBieber novellerna en gång till, tror nog jag har läst alla minst 10 gånger.. Så jävlar bra! Det tackar jag Nicolina och Kassie för! Snart kommer Alva och Ida till mig sen några mera :-)♥ Ska bli kul, vi ska la typ ta bilder och så! Jaja, vi hörs lite senare med en bildbomb förmodligen från idag! Pusshej
Julafton, och ja. Vi har tomte för att jag har 2 lillebröder haha.

HAHAHAHA EFTERBLIVEN!!!

Minns in denna kommentaren jag fick:

Anonym om helt död:
För det första är det inte du .. du har inte så långt hår och du har aldrig träffat Jb så sluta lossas du e så jälvla jobbig !
IP: 213.64.208.86

TITTA IP-NUMMRET!!

Sen på samma inlägg fick jag nu:
Anonym om helt död:
Fan va mobbad tjej/kille som skrev det där HAAAHAHAHHAHAHA no life..
IP: 213.64.208.86

HAHAHAHAHAHA SAMMA IP-NUMMER.. SKÄMS NOG, STACKARN!! HAHAHAHAHA DÖR AV SKRATT

MIKKO JÄVLAR SPAMMARE HAHAHA..

Man ser inte så mycket.. Men det är mina sista händelser iallfall..

GULLIIIIIGULLLL

Hihihi gullegull♥

tonight im fucking you

Shena! Vaknade för typ.. 20 minuter, om jag inte ska träffa Tina idag så har redan Alva, Ida och My frågat så aa :-) Får se ifall Tina kan då. Heho, nu ska jag typ bara ligga här i sängen ett tag till och sen ta en dusch och fixa iordning mig! Slänger la in någon bild haha puss

helvete

Asso.. Fan också..
inte med bilden att göra som ni kanske förstår..

trött som ett as

Shena bloggen, har inte berättat så mycket om min dag.. Men vaknade iallfall upp hos Felicia drog iväg en stund till en, och sen kom jag hem. Gjorde ingenting, men kom hem runt 7 eller någonting. Satt bara vid datan, bakade och så med min lillebror. Och sen började jag fixa mig och tog korten till Justin grejen uknow. Måste bara påpeka att jag är så jävlar trött på alla anonyma kommentarer. Vissa lixom frågar "kan du lägga in dina justin bieber tröjor på bloggen så man ser hur dom ser ut irl" och är anonym asso.. Vad är det för mening med det haha.. Man brukar typ vara anonym när man kommenterar "äckel, fitta" nått sånt. Men varför ska man vara anonym när man kommenterar sånt? Haha. Bara så jävlar onödigt känner jag :-) Imorgon ska jag kanske träffa Tina en stund, på måndag Julia tror jag och tisdag kanske Ales, onsdag Ebba torsdag Thea troor jag, sen helgen ser jag framemot, ska verkligen ha kul i helgen!!! Jaja ska sova nu tror jag, är så jävlar trött. Pusshej!
GANSTER I SKOLAN HAHAHA driver.. Alva sötnos tog bilden

svar på tal / fråga till er.

Anonym om justin bieber <3:
kan du ta kort på alla dina justin tröjor så man kan se hur dom ser ut irl?
Svar:
Ja det kan jag göra! Men inte just nu. Har en tröja på en bild som jag ska lägga upp nu, för ska skicka den till några som ska göra en fan video eftersom han fyller år snart. Så ska ni få välja vilken av bilderna heho. Så.. Vilken av dessa:
VS.



Vilken tycker ni? Snälla svara..

justin bieber <3

Shena! Sitter och lyssnar på Justin och snackar med Julia på msn, ända sociala typ fan. Haha, ska snart fixa irodning mig och fixa en lapp där det står "Happy birthday Justin, I love you♥" På. Ska vara med i en fanvideo där man säger grattis till honom heho. Sen ska man typ sprida vidare den så han ser den, awesome! Slänger in bilden här sen också :-) Puss. Btw, han fyller år den 1mars.
mamma 2007 ahahhhah

svar på tal till en idiotjävel

Anonym om helt död:
För det första är det inte du .. du har inte så långt hår och du har aldrig träffat Jb så sluta lossas ! du e jävlar jobbig
Svar:
Asso HAHAHA verkligen irl skratt. Fy i helvete va mobbad haha har du aldrig täntk på att man kanske driver? Ordet IRONI köttskal. Men läs inte min fucking blogg om jag är så jävlar jobbig har jag bett dig eller!?!?!? Du vågar inte ens kommentera ditt namn jävlar egg

& Emelie din kommentar va klockren :)♥

helt död

Är verkligen helt död nu. Somnade skit tidigt igår vid halv 12. Men vaknade redan vid strax efter nio-.- Haha fyfan.. Ska strax iväg.. Aja, nu ska jag gå på toa och tvätta bort mitt smink från igår. Eller justfan hade inget heho
Hihi baby<3 Längtar tills vi träffas nästa gång :')

sorry dudes <3

Var bara lite emo några dagar men har tagit beslutet nu att jag inte bryr mig om dig längre, ska försöka se framåt och inte bakåt! Ikke bra att titta bakåt på grejer som hänt. Ska fortsätta livet såhär, även fast jag mår skit. Nog om det. Ser fram emot helgen, idag sover jag hos Felicia för att slippa en grej och imorgon ska jag typ på sean banan-.- Haha, Alva som tvingar med dig hatar dig hihihi<3 Vi ska dra och göra chokladpudding nu :-) Sen ska vi la ta lite bilder eller nått fan vet jag. Jaja, hejdå!

HEJDÅ..

-

idioter-.-

Kolla HÄR. Och gå längst ner på sidan så har dom lagt ut "Drömmar om Bieber" och videoklippet från csi när han blir skjuten, så jävlar störda. DIE MOTHERFUCKER DIIIIIE. Här är videon för er som inte sett:

Älskling :-( Jävlar tur de inte va på riktigt!


more update

Imorgon, ska sova nu typ. Kortfattat om dagen: Var med Ebba, gick och kollade bandy, träffade Julia, Johanna och Emma, kollade med dom, drog till Ebba sen hem. Heho hörs imorgon!
gammal !!

några fula och tråkiga outfits

Orkar inte mera, tar skit lång tid att ladda upp bilderna och så haha. Bilden i mitten blev skit liten vet inte varför :-P Haha, så aa. Och handen på sista bilden vet jag inte vad jag gör med hahaha jajaaaa de viktigaste nurå..
Vad tycker ni?

angående weheartit.com

Fan vad alla använder det, haha! Skit fina bilder där faktiskt men föredrar att ta mina egna bilder :)) Fast det kan vara ok ibland tycker jaaaaaaaaaag

såååååååå jävlar sur

Kommer inte uppdatera förens jag är på bätte humör åh fuck off

justin bieber - pray (cover)

Tycker att denna tjejen var ritkigt duktig faktiskt, och skit söt.
Vad tycker ni?

godmorgon

Gick upp vid sex, vid halv sju ska jag vara hos Thea men hon bor bara 2 hus bort.. Haha, har packat ihop mina grejer :-) Efter skolan ska jag vara med Felicia troooor jag.. :-D


BLÅDÅRE<3 HIHIHI

homehomehomehome

Driver, haha. Har varit med Felicia idag hon hjälpte mig att städa, tack :)♥ Sen åkte vi till dagiset för jag hittade någos mobil ute så skulle lämna tillbaka den till någon haha så fick 100 kronor hiihi, drog hem till Felicia efter det. Kastade ett skit stort äpple på henne hahaha dog av skratt, sen mötte vi Johan haha, vi satt la mest och skrattade åt Felicia när hon var liten haha helt söt. Jaja, nu ska jag typ snart gå och duscha och försöka få någon Ahmed att sluta skriva till mig-.- Skit jobbig. Haha, hörs.
RRRRRRRRRRRRR-ANDOM.

ska hämta Justin-fiskarna.

Nämligen så att jag har fiskar.. Har döpt dom till Justin1. Justin2. Och Justin3. Men dom är hemma hos min pappa, men ska fan hämta dom sen. Men mamma gör ju aldrig det så funderar på att be Felicia hänga med, så.. Felicia om du ser detta, kan du hänka? :D♥ Hihi..
Du är fan otrolig.

NONONONONO

Det är skola imorgon, fyfan vad drygt. Har städat klart rummet, ska städa altanen också. Men Felicia erbjöd sig att hjälpa, erkänn gullig? :')♥ Heho, så får la vänta på att hon kommer. Har inte så mycket mera att säga, tror jag ska ändra min design. Eller bara rubriken, så att det inte är så svart där man skriver rubriken utan bara att det är svart rubrik och landar på det vita. Någon som kan hjälpa mig? Och sen vill jag typ ända teckenstil, till typ tahoma eler någonting, kanske typ Segoe UI hehe, älskar den också! Jaja nog om det, nu måste jag fortsätta att.. Ne vettifan.
I miss you.. ♥

Slänger upp en bild på mig och Julia som ni redan sett men orkar inte leta efter någon annan haha +dom går snabbt att lägga upp
HOHOHOHO

svar på tal /heeeeejsan

Pappa om frågor streck punkt streck:
Du heter Nilsson!!!!!
Svar:
Gör jag inte alls de :-)

Hej! Kom hem från Linda för en stundsedan, vi vaknade la någon minut över ett. Drog direkt och åt frukost, det var ju såååft. Haha, innan vi somnade igår satt vi först och skrev på Lindas golv:
Tog bilden från Lindas blogg, hehe hon redigerade över bilden så man inte såg vad vi skrev =DD

Iallafall, sen satt vi på en film och somnade till den. Sen nu när vi vaknade då följde hon mig hem, och ska städa nu. Både mitt rum och altanen och kaninburen, KILL ME. Haha, jag och Linda tog lite bilder igår också innan vi drog hem till henne så slänger la upp dom senare när jag hinner, puss.

wondering

Funderar på att sätta lösen på min blogg.. 
Vad tycker ni?

frågor streck punkt streck

Vad heter du? - Josephine Lekman (Bieber) HIHI
I mellannamn då? - Ifall man inte har nått mellan-namn då?
Vart bor du? - Gislaved
Trivs du där? - Helt seriöst, jag älskar Gislaved.
Brukar du läsa horoskop? - Ja ibland
Har du körkort? - Nej
Äger du några converseskor? - Jaa
Favoritdjur? - Kossor, grisar.. Haha ne men typ katt, hund och  kanin :) och fiskar
Vad spenderar du dina pengar på? - Kläder mest
Senaste konserten? - Minns seriöst inte
Dricker du? - Nej haha
Festar du? - Jag och linda festar hela tiden, hahah nej men ibland
Sprit, cider, vin eller öl? Hah cider
Brukar du bli för full? - Ne
Antal kuddar i sängen? - 4
Kan du baka bullar? - Nej. 1. Det tar lång tid och 2. Det är svårt och jobbigt
Bläck eller blyerts? - Både och fan, beros på vad man ska ha det till haha
Mc donald's eller burger king? - INGENTING USCH
Är du allergisk mot något? - Nej, eller jo.. Mot äcklen
Äger du ett busskort? - Ne fan
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - Vit? :o Haha
Vad åt du till frukost? - Åt frukot vid 3 men om man kan kalla de frukost så macka.
Hur ser du ut idag? - Som jag brukar göra antar jag väl
Nästa mål i ditt liv? - Träffa Bieber
Vad såg du senast på tv? - På tv fyra sport eller vad de va, eller nej. Teve fyra, jag skulle sätta på teve fyra sport för Justin va med där hihi
Hur svarar du i mobilen? - Aa hallå eller Hallå
Vem ringde du senast? - Ali
Antal timmar sömn inatt? - 5
Sov du ensam? - Nej med Linda och Felicia.
Vad innehåller din favoritnattmacka? - Olika


SENASTE PERSON SOM

Sov i din säng: Jag Linda och Felicia
Såg dig gråta: Mamma
Fick dig att gråta: Amanda jävel
Du gick på bio med: Helen, patrik och Linus.
Du gick på stan med: Julia, eller mamma kanske det var. Minns inte haha
Skällde på dig: Vet inte
Skickade ett e-mail till dig: facebook<3



HAR DU NÅGONSIN


Sagt "jag älskar dig" och menat det? - Säger aldrig "jag älskar dig" utan att det menas någonting med det, förutom till nasr
Bråkat med ditt husdjur? - Ja haha
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - Jaa 

SAKER


Tar du droger? - Ja varje dag duvet, nej
Dricker du?- Nerå
Vad är du mest rädd för? - Ingenting
Vart vill du gifta dig? - Där Justin vill gifta sig hihi.
Vad hatar du verkligen? - Dig du borde veta vem du är, lögner, såna som ljuger, aa ni fatta
Har du varit kär? - Jag är kär
Har du ett jobb? - Ne
Gillar du att ha folk omkring dig? - Beror på ifall det är folk jag tycker om :')



@at lindas place motherfuckers

Haha, driv. Kom till Linda för typ 10-20 minutersedan. Vi har bara luggit och skrivit på hennes golv hihi as ballt. Nu ska vi leta efter en sak HIHIHIHIHIHIHIHI brb skriver när vi hittat. Inte för att ni kommer få veta vad det är, men ni får veta ifall vi hittar nått eller inte :D


Linda Uvhagens blogg HÄR


@Linda uvhagens place

Jag och Linda har haft fest för 2 :-D För oss själva haha, vi sitter fortfarande hos mig. Meningen var inte att vi skulle sova över egentligen haha men hennes bror ringde nu och sa att hon skulle hem, så då tänkte vi att jag kan följa med :-) Klockan är ju egentligen rätt mycket, halv tre fan haha men whatever. Vi har haft riktigt kul med våran läsk... Hahaha pöss, vi hörs sen.

sheona bloggään

Med Linda nu, mötte henne för typ 30 minutersedan. Haha, vi lagade mat direkt när vi kom, typ pasta med någon smak, typ som nudlar. Ah nudlar kan man nog kalla det xd Haha, vet inte ifall hon ska sova här igen, får la se! :-) Pusss
Hos felicia för typ längesen :p

felicia och johan

Är hos mig just nu, orkar blogga igen :-) Okej, dom har varit här rätt länge eller vad man ska säga, aa. Dom ska la dra om en stund, lite senare kommer Linda hit :') Vi hittar säkert på någonting roligt. Haha, vi hörs lite senare! Felicia har typ tagit massor bilder haha. Ebba var här innan också, äcklet <3 Haha, driver. Ses senare

hei bloggen

Skojar på rubriken thih, bloggar mera imorgon. Då får ni bättre update puss
SNYGGG

svar på tal / godmorgon.

Marie Sandnesaunet om godnatt:
Hallllö ! Hon måste Däckat tidigt :) Snygg tröja du har Josse :)
Svar:
Vi trodde också att hon skulle däcka tidigt, men hon somnade vid typ 5. Haha! Och tack så mycket :
Hej! Vi vaknade typ runt 12 eller någonting av att min mamma kom in och letade efter någonting-.- Haha, vi bakade cheesecake<3 igår vid 10 glömde jag säga så skulle den vara inne i 5 timmar så vid typ kvart över tre gick vi upp och åt den! Haha, as gott. Vi ska typ gå upp och äta snart eller nått, så bjuder jag på en bild från igår. :)


Felicia, även känd som.. Egot! Hahaha :-)

godnatt

Felicia har redan däckat, bara jag och Linda kvar. Nu ska vi sova! Har kollat på halva "Tusen gånger starkare" typ. Hehe, den verkar vara bra iallfall! :-) Puss hörs imorgon!

fjortisar haha driv

Haha, jag sminkade Felicia och Linda typ, och Linda sminkade mig. Så ah, soft. Haha men vi tog inte särskillt seriöst bilder :-P Puss på er! Och här kommer bildbomben som du ville ha JOHAN!
Jag, Felicia & Linda:
Jag & Felicia:






Jag & Linda:







Felicia & Linda:







Vi som egosar hihi:





Får bli en på Justin också, på en bild som är uppsatt i mitt rum heho puss på er



Älskar er allihopa på bilderna :') Aa, förutom mig själv då haha.

Update: Mitt hår är inte sååå oranget hahaha, asso det är blixthelvetet


linda and moi

Orkar inte mera nu :-) Kanske kommer mera bilder sen thihi, men vi ska snart sminka oss som fan och ta bilder!! Haha, sånt är så jävlar roligt, inte för att vi är seriöst eller så men.. Hatar fjortisar tillexempel dig, vet att du läser min blogg :-) Hatar såna med sträck i ansiktet från foundation och sträck precis under ansiktet usch, tänker på alla er nu. Haha, så fula så det är inte sant. Haha, men jaja. Hörs senare med en till bildbomb!

MED LINDA OCH FELICIA

Shena bloggen, vi ska snart ta bilder och så, lovade er att visa bilder på min outfit och jag ljuger inte! :-) Haha, men jaja. Vi har varit på labella och ätit sen till ica och där träffade vi Felicia :D:D



ÄLSKLING! bildbomb på mig Linda och Felicia kommer snart!

MED LINDA OCH FELICIA

Shena bloggen, vi ska snart ta bilder och så, lovade er att visa bilder på min outfit och jag ljuger inte! :-) Haha, men jaja. Vi har varit på labella och ätit sen till ica och där träffade vi Felicia :D:D



ÄLSKLING! bildbomb på mig Linda och Felicia kommer snart!

byebye

Drar till Felicia nu och där är Linda. Hörs senare, lovar att lägga ut bilderna ikväll när jag kommer hem :-)



hello dudes

Var i stan och handlade lite med mamma :) Hittade inte så mycket, köpte ett par jeans och en kofta och en foundation. Tar kort på det senare hehe. Vet inte vad som händer sen, får se ska försöka få hit Ebba på något sätt men vet inte hur jag ska kunna få tag på den turken. Hahaaaa, minns när vi alltid sa så till varandra xd Thahaha, ska be mamma ta kort på de jag köpte nu pussss
cypern hahaaa

Natti nu ska jag drömma om bieber

Är hur trött som helst! Däckar verkligen när som helst. Och ifall jag ens ska orka hinna duscha och allt och sen vara i stan halv två är de verkligen på tiden att jag går och sover haha! Förlåt för ingen bild och så men bloggar ju från mammas telefon och min data där jag har alla bilder funkar inte internet, men det kommer nog fixas på fredag, är detvinte fredag idag eftersom att klockan är över tolv? Jo, wihooo hahah.. Ska gå oh drömma om Justin Bieber nu baby nu, vi höres!

Hej jag gillar att babbla, hejdå

Chacha bloggen tiiiep, driv. Var hos Julia innan men runt typ 7 när Johanna kommit drog vi hem till mig, vi typ åt mackor<3 och drack mjölk haha, typ snackade och kollade på tv :) Såååft, sen vid typ 10 skulle dom dra för Johanna skulle vara hemma vid hmm minns inte när det var, så följde dom en bit för dom hittade inte ut ur sörågrden, thahaha.. Imorgon vid halv två ska jag möta mamma uppe i stan sä ska vi handla kläder till mig och ifall jag hittar några skor ska jag köpa det också annars ska jag beställa 3 converse, 1 par vita, 1 par lila och ett par röda typ, hehe. Har svarta och blåa typ. Funderar på att ta lite nya bilder imorgon, använder aldrig min systemkamera typ haha men i sommar ska jag använda den like hell!! Fan vad jag längtar till sommaren typ Halmstad, båraryd, fiska viken, shoppa och allt. Älskar sommar!! Typ gå i shorts och linne och typ barfota eller några ballerina bara. Iiiih vad jag längtar!! Nog om det, funderar på att baka men då kommer mamma vakna så skippa nog de fast nä :) ingen som orka läsa allt detta typ så öh hejdå gullungar

kladdkaka med vaniljkräm thihi

Hej! Sitter hos Julia nu vi har precis bakat en kladdkaka haha, vi bakar alltid när vi är har jag kommit på. Öh, vet inte riktigt vad vi ska göra. Längtar skit mycket till sommaren, jaja vi hörs sen! Puss
gullig hihi loveu

min data är konstig det går inte att ändra stil och sånt, allt som finns är rubrik och så kan man skriva text men inte lägga in bild och sånt, ni ser ju på inlägget under? :o bloggar när det är fixat

-

svar på tal

- om Hello assholes: du har ljust nu va? pröva på mörkt då:) Svar: Hmm.. Man kan säga att jag har.. typ ljustbrunt eller nått i den stilen, haha kallar det själv oranget haha.. Men dom andra säger brunt, men tack för tipset iallafall! :) får se hur vi gör anonym! Haha

Hello assholes

Hej bloggen!! :D bloggar från mammas iPhone, visste inte att det gick xd haha har faktiskt försökt. Iallafall, var på alagsmatch innan med Ebba! Det vart la kul hehe.. Sen var jag hos Ebba till elva typ (?) sen nu sitter jag här, JUSTDET!!! Ska fära håret på fredag tror jag, vilken färg tycker ni? Mörkt/ljust? Svara annars är ni fan elaka haha

HYYYYYSTERISK

SKULLE GÅ IN PÅ JUSTIN OCH KOLLA HANS PROFIL SÅ HADE HAN MITT ÖGA SOM PROFILBILD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEN DE ÄR BORTA NU MEN HANN PRINTA SITTER OCH DÖR
JAG DÖR ÅÅÅH FYFAN VAD JAG ÄLSKAR DIG JUSTIN

JULIA <3

Hej, sitter här och har precis vaknat. Eller aa, typ. Vet inte vad som händer idag.. Fårse, men min uppdatering kanske inte kommer vara så bra hehe för mitt internet har gått sönder bara datan inne hos mamma som internet funkar på-.- Bokstavligt hatar när det blir såhär, haha. Puss på er iallfall, saknar dig Julia :-)


Hej mamma :D

svar på tal

Anonym om drar nu:
Du skrev på ett inlägg om en Film som heter Älska mig Eller något ::
Kan du skicka den länken på din blogg asså hade tänk och se den Haha, Hoppas ju gör det för den verka Skiitbra ;D
Svar:
Visst, men jag länkar bara "Älska mig del 1" sen får du söka själv på youtube efter "Älska mig del 2" "Älska mig del 3" Osv, finns 6 olika delar tror jag.
ÄLSKA MIG DEL 1 <----

drar nu

Till Alva och sen drar vi vidare till sporthallen! Kanske bloggar från Alvas telefon där, får se. Puss

I AM AWESOME

Okey.. Igår typ gick vårat internet sönder, ingen kunde få igång det. Sen kom kungen fram och lixom fixade det direkt, fan vad jag känner mig cool nu!! Haha, ska snart upp bowlinghallen, ska bowla med Alva, Amelia, Sebbe & Philip.. Haha! Fast ska nog till Alva först :) Fårse, så jävlar långt till henne.. Haha, take vare!

Var det bara jag som la märke till att jag skrev "Haha" mycket i detta inlägget?



Asso.. Kan ni fatta att detta är Ebba? AHAHA puss sötis



visste du att...

  • När jag är skit arg börjar jag gråta, kan fan inte hjälpa det haha
  • När jag gjort om mitt rum, vilket jag ska göra snart, kommer nästan allt bestå av Justin Bieber
  • När jag inte har gratis sms börjar jag gråta ifall jag inte får det igen inom typ 1 timme
  • Jag har börjat bli rätt duktig i skolan nu, typ kommer i tid och allting
  • Jag gillar mitt liv just idag även ifall jag bara har varit hemma haha
  • Jag lyssnar nästan alltid bara på justin +1-2 låtar till, just nu är det bara Like a prayer och why do i love you?
  • Jag bryr mig inte vad folk tycker om att jag gillar Justin, ni får hata mig för det om ni vill men det kommer inte ändra på min åsikt om han.
  • Alva Johansson är underbar så att alla vet det hihi, ångrar att jag bråkat med henne för hon är verkligen as snäll :)
  • Min mamma är nästan alltid arg på mig, hon har alltid nått att klaga på när det gäller mig.
  • Jag har inget självförtoende överhuvudtaget

städa

Ska städa mitt rum nu har lovat mamma i 3 timmar nu och hon är som hon är. DAMP. Haha, men ska göra det och sen ska jag baka någonting för ska äta mig fet haha.. Ska typ baka någonting as gott, måste tänka bara.  Take care
skit gammal bild, då menar jag verkligen åååår tillbaka.. hahaha

HAHAHAHAHAHAH ASG!!!!11

Kära mattebok - bli vuxen och lös dina problem själv! [http://i.like-it.se]

HAHAHAHA, varför skrattar ni inte........ Det var kul thihihi

svar på tal

Anonym om filmer:
säg några bra filmer!? typ kollat på alla:s haha neh men tipsa några!:D hehe
Svar:
Hmm.. En film som heter "älska mig" är verkligen skitbra, handlar om en tjej som blir mobbad och sen försöker hon ta livet av sig osv, men finns inte att ladda ner, inte vad jag sett iallfall. Så sök på youtube "älska mig del 1" "älska mig del 2" och så vidare, finns 6 delar tror jag. Sen "säg att du älskar mig" är också bra, finns att ladda ner på tankafetast.com, men du måste ha uTorrent eller nått annat sånt där grej hehe. Aja hoppas du fick svar på tal! :)

filmer

Håller på att ladda ner massor filmer som jag ska titta på, har ingenting bättre för mig så (?) Så ser min dag ut typ haha. Imorgon ska jag fan göra någonting med mitt liv! Haha vi har ju lov orka sitta hemma och dryga då-.- Take Care!
haha gammal xD

frågestund/hiss&diss/visste du att../?

Vad vill ni se mera av utav i min blogg? Ska jag ha en frågestund, hiss&diss?/Visste du att/ eller någonting annat? Vad tycker ni?
tror fan jag vill ha en henna-tatuering igen, okej här hade dom typ gått bort thihi men vill ha "JB♥" någonstans, för jag får inte ha redig. Men tror fan att jag ska tatuera in "Justin Bieber ♥" På min ryggdäruppe typ nästan vid naken, men jaja.. Vad vill ni se mera/mindre utav i min blogg?

justin bieber ♥ - pray

Ohh Ohh Ohh .. and I pray
I just cant sleep tonight.
Knowing that things aint right.
Its in the papers, its on the tv, its everywhere that I go.
Children are crying.
Soldiers are dying
Some people don't have a home
But I know there's sunshine behind that rain
I know there's good times behind that pain, hey
Can you tell me how I can make a change
I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and pray
I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and pray

I lose my appetite, knowing kids starve tonight.
And when I sit up, cause my dinner is still on my plate.
Ooo I got a vision, to make a difference.
And its starting today.

Cause I know there's sunshine behind that rain
I know there's good times behind that pain, hey

Haven`t tell me how I can make a change
I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and pray
I close my eyes and I can see a better day

I close my eyes and pray
For the broken-hearted.
I pray for the life not started
I pray for all the ones not breathing.
I pray for all the souls in need.
I pray. Can you give em one today.
I just cant sleep tonight
Can someone tell how to make a change?

I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and pray
I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and I pray

I pray ..

I close my eyes and pray ..

make it all ok

Ska fixa en grej nu åt min "kompis" .. Sen ska jag snacka med mamma ååååh..
ÄLSKLING

JAG HATAR DIG

SKIT GAMMAL BILD, INGET SMINK MEN VETNI? SOOOOOOO FUCKING WHAT

godmorgon

Glad alla hjärtans dag era söta bloggläsare (ALLA SKA ABSOLUT INTE TA ÅT SIG!!)


Vaknade typ precis, mina gratissms är slut så alla vet men ni kan snart smsa mig igen för hålller på att fylla på nu =DD Thihi, och ni som skrev igår på msn jag kunde inte skicka på msn vetifan varför xD jaja nog om det.. Idag vet jag inte vad som händer förutom att.. Jag ska duscha & sen fixa mig och gå till min kaninjävel-.- Sen ska jag ta hål i mitt andra öra där i bråsket haha eller så väntar jag tills Julia gör det men vet inte när vi ska ses men vi får se :)) Och så mycket mera vet jag inte, men vill tacka er bloggläsare för min statistik har höjts balla mycket på sista tiden men kanske är pågrund av min uppdatering, för JAG tycker faktiskt att jag uppdaterat balla mycket dom senaste dagarna =DD älskar mina bloggläsare, eller okej inte alla.. Men dom flesta skulle jag väl tro thihi.. Take care
Felicia denna dagen.. HAHAH, åååhh ser ni de är typ vår på bilden? =(

jonte claar

Socialaste på jorden! =D Skit bra humor snäll & söt =D Nu vet ni och nu ska jag sova fast ne, puss
sommar <3

dag 12 - mina favoritfilmer

Har ingen favoritfilm direkt kan man inte säga. Men jag vet att min favoritfilm kommer bli never say never!! Fan vad jag längtar tills den kommer ut <3 thihihi
broder du passar inte in i detta inlägget men vetu? jag älskar dig

johan

Johan är snyggast i världen och bäst i världen så att alla vet! =DD

kom hem nyss

Kom precis hem, har ju varit ute och spungit. Det var kallt, men skönt. Vet inte vad som händer imorgon, har så jävlar mycket i mig nu så hade behövt tala ut, men skitsamma jag bryr mig inte. Jo det gör jag, men inte om dig. för jag hatar dig så jävlar mycket så det finns inte, hatet till dig kommer fan aldrig ta slut.

svar på tal

Anonym om i love you:
vad det inte du som hatade henne nyss ?
Svar:
Men snälla, vem säger inte att man hatar sin syster ibland, haha.

ut

Ska dra ut och springa en stund nu, är på så jävlar dåligt humör, HELVETE. Hörs sen.

make us a favour

Asso det finns inte ord just nu.. Det är så att det finns en, som förstör andras liv. Förstår inte ens hur den har hjärta till det, och jag har bara en sak att tillägga, jag hatar dig, & jag menar det.

hahahaha

Detta va faktist rätt kul.. Hahahhaa

BOY: you know, you are A B C D E F G H I J K?

GIRL: what does it mean?

BOY: Attractive, Brilliant, Cute, Dazzling, Elegant, Funny, Gorgeous, Hot!

GIRL: so sweet! how about I J K?

BOY: I'm Just Kidding!

svar på tal

anonym om tack till:
Den andra bilden, almenackan, är alla bilder på Justin, om ja, vart har du köpt den.
Svar:
Kollade din ip-adress och du har frågat andra grejer innan, men säg gärna vem du är!! Men almenackan är på bara Justin, ja. kan visa hur januari ser ut, sen ser alla ut så bara att det är andra bilder! Och almenackan har jag beställt på cdon.com och där kostade den 149 kronor när jag köpte den, men nu har dom sänkt till 129. Så passa på, det är skit snygga bilder i den och den är a3 så det är rätt stor! Love it.
Dålig bild.

i love you


Why does it rain?

I can't believe she's gone
I can't believe
That we are not together anymore
Something in her eyes
I've never seen before
It took me by surprise
When she said
"I'm not in love anymore"
Oh baby I keep holding on
Can't let go please let me know

Why does it rain
Why does it hurt
Please God explain
'Cause I don't understand
Love made me fly
Now I just cry
Please tell me why
Why does it rain

We used to be as one
We never were apart
The sun was always shining
In my heart
Now those days are gone
I miss the love we had
No one ever told me
life could be so sad
Oh baby I keep holding on
Can't let go please let me know

Why does it rain
Why does it hurt
Please God explain
'Cause I don't understand
Love made me fly
Now I just cry
Please tell me why
Tell me why does it rain

I keep holding on
Can't let go please let me know

Why does it rain
Why does it hurt
Please God explain
'Cause I don't understand
Love made me fly
Now I just cry
Please tell me why
Why does it rain

Please God explain,
'Cause I don't understand
Love made me fly
Now I just cry
Please tell me why
Why does it rain

godmorgon bloggen

Vaknade för inte så längesen. Har skit ont i mina öron =( Eller okej bara i ena, där jag tog i bråsket igår. Känns skit skönt att det är lov, får se vad som händer men lovet ska jag spendera mest med vänner =DD Så det så. Haha, igår spelade jag in massa videos på Julia, eller okej 3 när hon svarade på frågestunden men sen lägger hon ut det i text och det tog 30 minuter att spela in, haha svikare =( Ne men.. Ska nog upp och äta frukost snart, skit hungrig. Har inte ätit sens, okej igår klockan halv 10. Hehe, ska ut till min fula kanin snart också, och sen kanske hämta mina underbart fula fiskar thihih.. Hörs snart, puss
Jag var fortfarande lite brun för typ två veckorsen thihi. Men nu typ inget =(

svar på tal

- om tack till:
Vad är det för bok på fjärde bilden?,
Svar:
Vet faktiskt inte riktigt. Någon bok som handlar om typ lite alltid om Justin, fakta, och massor. Hoppas du fick svar!

okej känner mig som värsta

Uppdaterarn så vi hörs senare, får se vilken tid imorgon ni har ju lite att läsa haha..

tack till

Jonte och Johan som hjälpte mig thihi.. Någon random på msn frågade ifall jag kunde lägga ut vad jag har med Justin så visst
+600 bilder till som jag aldrig tog kort på, i högen ligger kanske runt 200






+har beställt 2 tröjor till med han hihi. Har säkert glömt nått menmen

Så alltså..

3 armband
2 almenackor
2 böcker
my worlds och my worlds - the collection
3 tröjor, snart 5
800 bilder
1 affich eller ne 2

dygnardagen

Hihi ska nog dygna med Johan idag, får se ifall jag orkar får vi la hoppas ialllfall =DD Någon jävel som vet hur man skaffar startsida på googlecrome? Går det ha bloggar som framsida? Hehe den som hjäper mig, länkar dens blogg thihi
GAAAAAAAAAMMAL LIKE HELL

dag 11 – mina syskon

Okej hmm.. Har 3 syskon, Amanda, Gustaf och Nils.
Gustaf:
Världens fetaste bästa lillebror hihi. Han är alltid helt kaxig men ändå världens snällaste ibland hihi, hatar honom alltid samtidigt som jag alltid älskar honom hehe, konstigt men sant, fulefan haha =DD

Nils:





Min äskade ginger hihi. Du är bara elak mot mig när jag är elak mot dig, typ. Fast på sista tiden verkar de som att du har fått mens eller nått, jaja hatar allid dig samtidigt som jag alltid älskar dig.
Amanda:





Jag och min syster bråkar alltid, eller okej vi kanske är  vänner 1/100 timmar typ, om ens det. Vi bråkar & slåss oftast för småsaker, typ hon sanckade inte med mig förutom när hon ville säga nått elakt på fyra dagar för att jag åt upp den sista kladdkakan, haha wtf. Jaja nog om henne


svar på tal

Anonym om you cant put the blame on me:
ÄR JAG DIN DUDE?!?!?!?!? =D==D=D=D=D=
Svar:
klart du är min dude johan hihi :*

Oh, I love him. Isn't he perfect?


you cant put the blame on me

Tro vad fan du vill, vi vet ju iallfall att det inte var vi, vi har annat att lägga tid på :-)


Hej bloggen, Sitter och lipar typ för har skit ont i mitt ena öra där vid bråsket tog hål innan utan is omg fan vad ont de gjorde hahaha. Jaja, ska sitta uppe en stund till och snacka med mina dudes. Hehe puss
old

remember

Amanda låste ute mig i spanien lite då och då haha minns att jag skulle klättra över till balkongen jämte för mamma bodde där och så var de värsta stupet ner så mamma lät mig inte hehe


dag 10 – första skoldagen efter vinterlovet

Gör ju denna lite sent men minns ingenting typ bara att de va skit drygt hehe

fuckoff

Var på labella innan med Julia, Jonte, Eric, Johan, Linus & Ludvig sen drog vi hem till Julia sen tog jag följe med Eric och Ludvig, det är la i stort sett min dag sen jag skrev sist, hejdå


Du lyser upp mina dagar, du är den enda killen i mitt liv hehe

hos julia

Sorry för min otroligt dåliga uppdatering haha. Drog till chilithai igår och åt med Ebba, Alva och Johan. Sen drog jag till Julia och aa vi kollade film med Johanna och några, sen så låg vi och snackade om allt typ haha sen somnade vi. Och idag har vi typ haft spa eller vad man ska kalla det, Julia fixade mina naglar sen duschade vi och gjorde sån håringpackning och ansiktsmask sen drog vi till ica så köpte Julia hårfärg och fäärgade sitt hår svart :-) Om en stund ska vi dra till labella och äta, hörs ikväll puss.

dag 09 – största sveket

Hmm.. Största sveket är nog om en kompis, som jag umgicks med hela sommaren och både & före och efter. Men sen slutade hon fråga mig ifall vi kunde vara, hon slutade smsa & slutade ha kontakt med mig överhuvudtaget, hon sket totalt i mig i flera månader, och jag sa rätt nyligen hur jag kände till henne &hon sa att hon skulle bättra sig! Så får väl tro på henne då haha.

De andra handlar om en kille, som jag var kär i rätt länge sen blev vi tillsammans och sen gjorde han slut, sen gav jag han en till chans så blev vi tillsammans, sen gjorde han slut, sen blev vi tillsammans, sen gjorde han slut, sen blev vi tillsammans, sen gjorde han slut, sen blev vi tillsammans, sen gjorde han slut, sen blev vi tillsammans, sen gjorde han slut. Och efter det gav jag upp helt & hållet, men gillade han fortfarande skit mycket! Så för ett tagsedan blev vi på g as mycket, sen hände en sak jag inte orkar ta upp här & då blev det slut igen, har ingenting att säga förutom att jag fortfarande gillar han & att han är sveriges, nee skojar världens största jävlar player.

dag 08 – framtidsplaner

Har faktiskt inga framtidsplaner förutom att jag ska vara gift med Justin hehe. Nog om det, slälnger upp en bild på min blivande man.


LOVE

shit

Har faktist glömt denna skiten

dag 01 – om mig
dag 02 – nyårsafton
dag 03 – mina föräldrar
dag 04 – i min plånbok
dag 05 – dagens outfit
dag 06 – min dag
dag 07 – den här veckan
dag 08 – framtidsplaner
dag 09 – största sveket
dag 10 – första skoldagen efter vinterlovet
dag 11 – mina syskon
dag 12 – favoritfilmer
dag 13 – personer som betyder mest
dag 14 – det här får mig att gråta
dag 15 – mina drömmar
dag 16 – min första kyss
dag 17 – det bästa minnet
dag 18 – min bästa födelsedag
dag 19 – detta ångrar jag
dag 20 – det här upprör mig
dag 21 – en underbar känsla
dag 22 – mitt husdjur
dag 23 – detta ser jag fram emot
dag 24 – det här får mig på bättre humör
dag 25 – mina känslor
dag 26 – mina rädslor
dag 27 – min favoritplats
dag 28 – det här saknar jag
dag 29 – min tro
dag 30 – min första kärlek

Skriver om några dagar imorgon, prooooomise. Pusssss


Fuckoff

Vem fan hackar min blogg? DÖ SERIÖST. Aa det var ett inlägg som publicerades så ifall någon såg de va de inte från MIG. Jaja, idag var jag hos Thea efter skolan sen till Emelie så var jag där. Puss


Im so tall

ohmybieber

faaaaaan så snygg!!
ILOVEYAAA














Thea :D

Hej Hej det är thea. Vi har bakat bruna kakor kommer inte ihog vad dom heter hehehe ..... :P Här kommer bilder från getstade som josse kallar det men igentligen heter det appladalen i värnamo hahah.. och lite andra bilder :P






Och här lite andra bilder heheh ;)


Ne just det jag fick inte ladda upp någon bild på Josse srry josse ! heheheh <3


hos thea igen =)

Hej! :D Sitter hos Thea idag igen, och hon sitter och tjatar över att hon ska få gästblogga så ska låta henne för orkar inte höra på henne-.- Hahaha.. Eller nej, hon ville inte nu. För jag sa att hon inte får lägga ut bilder på mig från förr i tiden, usch vad ful jag var haha! Aja vi får se om hon gästbloggar, kanske om sin älskling haha ni får ej veta vem säger hon tönt =DD


i getstaden 2009 med Thea Lempiäinen, finnejävel


frågestund

inte jag alltså, men den här tjejen HÄR har frågestund, hon vill jättegärna att ni ska fråga någonting! hehe

satt precis på

Easy-A. Ska se ifall den är bra, får la hoppas på det! Återkommer senare heheheeh.. Puss


misya

ska till thea

Nu igen, har bara visat henne lite stuffs. Hehe, ska kanske sova hos henne idag vi får se. Puss på det. Men vi hörs senare tror jag ifall jag sover hemma, puss

fan vad jag saknar min doris.. min älskling <3


med thea tönten

Haha, hej! Sitter hos thea nu, ballt! Vi ska dra och handla någonting sen som thea tjatar om hahaha.. Just nu lyssnar vi på Dr. Bieber, soft. Älskar den!!! Aeeeeh vi hörs sen, nu får ni en bild från förrförra sommaren! Ser skit fet ut på magen haha men har så pösig tröja =(



TIDINSTÄLLT ÄR NICE

Har inte slutat skolan än, slutar halv tre idag hehe.. Vet inte vad som händer idag, men vi får se senare idag. Eller jag kanske vet de vid denna tiden imorgon (?) naaeh inte vet jag. Pusssssss


skiiiiitgammal

älska mig

Har precis kollat färdigt på den filmen, den var hemsk men skit bra! Rekomenderas hårt, fast vet inte vart man laddar ner den så kollade på Youtube. Det är bara att söka på "älska mig del 1" "älska mig del 2" osv ni fattar. Haha, nu ska jag skriva ett tidinställt inlägg och smsa en flicka. Puss


jag var ändå lite brun hihi
amelia♥

home

Kom hem för en stund sedan, har bara suttit och pratat med GAMMLA vänner. Hehe, ska nog ta en dusch snart och sedan äta någonting, vi hörs sen! Puss


kalte

hej

är hemma och pluggar hehe.... ska snart till felicia p :-P puss hörs när jag kommer hem

hej duschen

nu ska jag duscha hihi hejdå


gaaaaaammal

DIEDIEDIE

thank you for the time
FUCKYOU

står det såhär:

k natt från 24:00 kommer vi att genomföra ett systemunderhåll. Detta gör att du inte kan skriva eller logga in men det går fortfarande att läsa din blogg. Underhållet beräknas till 1 timme.

På eran blogg också när ni loggar in?

förlåt

för ingen uppdatering idag men har inte varit hemma, har bara varit ute idag typ hehe. kom hem för typ 20 minutersedan! ska passa på att blogga lite nu :)



besök

DENNA BLOGGEN för att den är skit bra och tjejen är guldvärd




i ♥ you

living my life

jag lever mitt eget liv, jag har mina egna val. vad jag ska göra, vem jag ska vara med & hur jag ska vara. det är upp till mig, inte någon annan.

video från helgen

När jag lägger grädde i Julia och Emmas mun så lägger dom i min hahaha


hejsan era gurkor

Kom precis hem från Julia, jag GICK. Skit kallt men snackade i telefon med Julia så aa. Haha hon näms i varje inlägg typ hahaha mongo♥ Ska typ tvätta av sminket och så snart hehe. Innan det ska jag lägga in en video på mig Julia och Emma när vi ger varandra grädde i munnen hahah..


ful

Jag i lugg


efter att julia klippte mig igår, vad tycks?


drar till michaela

Mamma är där och gör sina naglar och hon bor typ jämte oss så ska dit och titta in! :) Drar till Julia ikväll puss

Precis duschat

& ska fixa iordning mig nu! Sen ska jag försöka få tag på Julia, och så kanske vi drar upp mot ishallen. Ne men ska tigga pengar av mamma till bussen och såntdär nu hahah. Puss blåååggen haha


kommer sakna dig =( denna flicka åkte till sälen idag .__.

SEVÄRD

Justin rappar en del av "wont stop" som han skrivit själv hihi =)

 

Movie Trailers - Movies Blog

Jacob IDIOT Norin

HAHA, när jag skriver "IDIOT" tänker jag på en sak i skolan. Vi var ute, eller aa han var inne och vi får verkligen inte det så stod vi utanför dörren, så gick våran lärare förbi så gömde han sig, sen stod han i dörren och tittade så gick våran lärare förbi så han fick kvarsittning bara för att han inte var ute HAHAHAHAH dog!! de var verkligen as kul. Jaja, han är verkligen en skit bra vän när han inte dampar för att han inte får som han vill. Han är skit snäll och finns alltid där när det hänt något& han ska veta att jag alltid finns för honom vad som än händer. Hoppas att vi är vänner sålänge som möjligt också! Älskar dig kompis =) nu ska jag hitta lite bilder på honom och lägga in, hoppas det finns någon fan haha





gulligt

dag 07 – den här veckan

Minns inte Måndags & Tisdags, minns faktiskt bara från onsdag. Så ah. I onsdags gick jag till Julia så var vi en stund sen tog jag bussen hem, samma på Torsdagen, fast då tog jag bussen hihi och efter ett tag kom Emma. Sen på fredagen åkte jag till Julia direkt efter skolan och sov hos henne, det gjorde Emma också, så kollade vi på filmer och typ snackade och skrattade som fan haha. Sen på lördagen vaknade jag hos Julia med Emma så vi drog till lidl och köpte grejer att dekorera muffins med så bakade vi två satser, as goda. Hehe, sen drog Emma hem så då var jag och Julia, vi satt vid datan/åt/blev sminad/tog kort/fick mina naglar fixade/fick min lugg klippt. Så det vart kul, sen tog jag bussen hem vid 11 typ och då satt jag bara vid datan och sov hihi.. Och senare idag ska jag åka till Julia och vara där får se om vi kanske drar någonstans! =DD


ska snart skriva ett inlägg om denna bojken

frukost

Får bli ett snabbt inlägg för mamma väntar på mig hahah hon har gjort värsta frukosten .___. Euw. Haha, ska ta bussen senare till Julia så hittar vi på något, glömde lite grejer där igår också! Vi hörs lite senare, puss.


ful

har tråkigt


Under 2010 har du:
Har du pussat någon? ja
Har du varit tillsammans med någon? ja
Har du varit kär i någon? m
Hur många har du varit kär i isf?- 2 typ
Har du haft sex med någon? nej
Dina vänner under 2010? mååååånga
Har en vän dött? ne tror inte det
Har en vän sökt tröst hos dig? aa
Har du sökt tröst hos en vän? aa
Har du sovit över hos en vän? aa
Har du varit kär i en vän? m vi var ju inte direkt ovänner
Har du fått mer en fem nya vänner under året? ja

Du under 2010..
Har du gråtit? aa
Har du skrattat? aa
Har du kissat på dig? nej hahha 
Har du sovit i tält? jaa
Har du sovit under bar himmel? mm
Har du varit på Gröna Lund? ne
Har du varit på Liseberg? aa
Har du varit på Kneipbyn? fan är det
Har du varit utomlands? ja
Har du varit i en annan stad? aa hahah
Har du bott hemma? aa

När har du som mest..
Gråtit under 2010? november december och juni
Skrattat under 2010? massor gånger

Denna månad..
Har du varit kär? är fortfarnde det haaha
Har du kysst någon? aa
Har du pussat någon? aa
Har du kramat någon? aa
Har du skrattat? japp!!
Har du gråtit? aa
Har du varit glad?  yesbox
Har du varit ledsen? ah

När..
Grät du senast? i torsdags
Skrattade du senast? innan hos julia
Duschade du senast? igår på morgonen
Lyssnade du på musik senast? gör det nu
Hade du kul senast? Idag

Vem..
Kysste du senast? en
Kramade du senast? julia
Pratade du i telefon med senast? mamma
Fick du sms av senast? julia
Hade du tråkigt senast? nu
Saknar du?- sebastian haha
Gillar du? sebastian haaaaaaaaha
Namn isf? GAV NYSS DIG ETT JÄVLAR NAMN

I just had sex

Hej! Sitter i soffan och passar mina lillebröder as jobbiga fast dom sover hahaha. Tog bussen hem från Julia vid 11. Så var hemma runt kvart över haha, sen nu sitter jag bara här. Ska nog gå och ta en muffins, Amanda hade oxå bakat haha. Ska vara med Julia imorgon också, men vi syns! Puss


haha bild tagen för en minutsedan

bilder från igår/idag när vi bakade & när julia sminkade mig

emma har kalsonger
emma har klackskor jag är inte så kort egentligen
sen sminkade julia mig
haha sista bilden fail

oh my bieber

loveyou

med julia

vi har precis bakat muffins hihi as goda, vi drog till lidl också och köpte grejer som vi kune lägga på typ dekorera eller vad man ska säga :o as goda och fina iallafall hihi. kommer bilder sen! nu ska jag och julia göra någonting vi inte kommit på än, hehe hejdå
julia i kroatien 2009

dag 06 – min dag

har inte gått så mycket av dagen än men sitter med julia och emma nu så ska vara med dom hihi. dom kallar mig uppdaterar'N så bara för det får ni inte mera inlägg nu =( nu ska vi baka cupcakes hihihihi
mumsigt haha, ska skriva "JB ♥" på en bild hihi

svar på tal

Anonym om visste du att...:
vilken lärare är det du tkr om? :)
svar: ehm.. hanna oftast när hon inte är sur osv, och ibland suzanne för samma andledning.. haha så det blev nästan två coolt va!!??!?!?!?!! skojar bara

visste du att...

  • att julia ligger i sängen med pyjamas och klackaskor och emma ligger med tröja och kalsonger HAHAHA
  • jag gillar skolan fast inte lektionerna, det är roligt när det är bra lektonerna haha
  • jag gillar typ bara en av våra lärare i skolan
  • när jag sätter mig vid datan går jag in på alla justin bloggar jag följer, kollade hans twitter&facebook, sparar nya bilder på honom och sen loggar in på msn
  • att jag knappt kommer på någonting nu
  • att jag längtar tills sommar, när jag ska till stugan!!!
aaa det är dom två som ligger så där i sängen hahaha hoppas att dom uppskattar att jag lägger ut detta!!!

någon som kommenterade

att dom ville se mera videoinlägg och mera "visste du att" på min blogg så ska se till att fixa det till så snart som möjligt! vaknade nyss, vi kollade på 2 filmer igår haha.. somnade rätt tidigt typ 3 haha, men dom somnade vid fem men var skit död. puss bloggen haha vi hörs senare
domma kollade vi på hehe, dom var rätt lika varandra haha handlade typ om samma saker, men dom var rätt bra! :D

dag 05 – dagens outfit

bättre sent än aldrig! haha skulle ju egentligen ut innan 12 men snälla vem bryr sig haha. dagens outfit öh, ett par mörka jeans, ett svart linne och en tjocktröja. kommer kanske bild på det imorgo! haha, skriver om dag sex senare

du är så snyyyyyyygg

menar justin nu men tycker inte han borde ta selena fan :S hon är så jävlar elak, låtsas som om det inte är någonting mellan dom typ bara för att hon har fått dödshot men shit haha hon tror typ verkligen att någon kommer komma och döda henne jaja justin är snyggast i världen hejdå

bilar är fult

hej, skolan idag var as lame för får inte ha rast med ebba mera-.- och lärarna är as sura även om jag är typ värsta änglen (?) aja, orka bry sig. sitter hos en kompis nu vet inte vad vi ska göra, ladda ner en film och köpa lite godis! puss
ful

dag 04 - i min plånbok

haha okej.. i min plånbok kan det inte ligga någonting för jag har ingen plånbok, haha hade en men vet inte vart den är .. fast det var bara runt 250 när jag tappade bort den så how care :)


ska ta kort

på mitt rum nu för dag 04 handlar om att sitt rum så tänkte ta kort nu för att vara snäll! :) skolan idag var hur kul som helst, direkt efter drog jag till ebba och åt muffins haha och nu sitter jag här, ska nog be mamma göra pannkakor idag! hih

slänger upp en gammal bild sen sudiye var hos mig förra gången :-) haha fail

UPDATE: haha ne dag fyra handlade visst inte om det fan fick jag det ifrån, JUSTDET! någon kändis blogg haha :-P


patitiska

pussys som kommenterar min blogg utan namn, ni vågar inte stå för vad ni skrev hahaha man skrattar verkligen åt er, fucking äckligt avundsjuka, dra åt helvete snälla ni skräpar bara ner världen haha säkert ni som gör att den går under hahahah nu fick jag till det.


Grattis Boglarka!

Hoppas du får en skit bra födelsedag sötnos. Älskar dig! :)♥


goodnight

Ska sova nu men innan det ska jag skriva ett tidinställt inlägg! Hihi, sovgott så hörs vi antinngen imorgon på morgonen eller på kvällen! Puss.


jordgubbs ansiktsmask med bitar i, hahaha <3<3<3<3<3


statistik vart är du

vad vill ni se mera av i min blogg? =D för ena dagen är typ statisken hög sen helt plötsligt ballaaa låg, helt synd sååå.. vad vill ni se mera av? =D


hahaha fråga inte vad som hänt med taket där på bilden o.O längesen typ btw


Ida Bäst Arnros

Skulle skriva ett inlägg om Ida sååå.. Okej, Ida är en skit söt tjej som alltid ställer upp! Vi har inte så mycket minnen. Dom minnen vi har är väl när jag och Felicia (haha) gick till henne och snackade lite, när hon testade våran och skola och hmm.. När jag & hon var på chilithai och snackade lite om allt, och när jag var med henne och maya i pizzerian! Du är verkligen guldvärd så jävlar söt & finns verkligen alltid där som stöd & finns för dig också ska du vet. Vi måste verkligen skaffa mera minnen sötnos. Iloveu




EbbeLasse <3

Hehehe ebbas nya namn är Ebba & efternamn som sagt Lasse då hehe. älskar dig :)

ska ut lite senare med en gullunge så vi får se vad vi gör. PUSS


Jag och Justin förlängesedan.


dag 03 - mina föräldrar

Okej mina föräldrar.. Haha bråkar med mamma sååå får se vad jag skriiver om henne. Min mamma heter Jenny Lekman haha borde heta Lekkvinna ne men aa. Hon är typ 36 år tror jag. Hon har bruna ögon, rosa hår, eller hon säger rött men det är rosa annars är jag färgblind :) just like **** hahah.. Ehm hon har damp ganska ofta utan andledning men annars är hon la snäll förutom när hon är pedant och har damp, 23 timmar om dygnet då.. Hahaha ne men aa. Min pappa heter Daniel, vill inte säga hans efternamn för någon jag ogillar heter så =( .. Haha, han är 34 tror jag. Han har oftast inte damp iaf. Men jaja, jag älskar mina föräldrar.


Mamma


Pappa & Amanda, hittade ingen annan bild.

LOVE YOU







1, 2, 3 haha

har precis varit hos melania, så körde hennes mamma mig hem, tack petra! :D hih. är rätt trött mamma kommer nog snart säga att jag ska stänga av datan för var uppe rätt länge igår men whatevaah. hahaha driver, fråga inte vad jag menar med rubriken för de vet jag fan inte. ska läsa justins fan blogg sen beger jag mig till sängen! hahaha puuuuss

asso min toffs på bilden måste ju känna sig mobbad hur fan kunde man bada i en sån toffs då? hahaha fråga inte ens


hockey

ska på hockey och kolla på lasse! hon ska spela match haha hon ska stå rätt mycket idag får la se hur det går för henne.. går säkert bra :-D ebba? *gör ställningen och låtsas ta kort* AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA!!!!!! nog bara ebba som fattar men faaaaan vad kul! .. aja nu ska jag smsa nikola och se ifall den sötnosen är social! :-D

förlåt för ingen bild men det går inte :S lägger in mycket bilder ikväll ist :)

svar på tal

- om Ska börja fixa mig nu:
är du och Felicia ovänner ?

Svar:
haha ja det kan man verkligen säga att vi är :-P ..
ifall du undrar varför, vilket du inte gjorde men aa så är det såhär.. att jag skrev en status om att jag inte saknade henne på skoj så kom melania kotten där och skrev "nej det gör du inte för du saknar mig <3<3<3<3" typ och så skrev jag typ klart eller nått men hon ska ju alltid ta allting på allvar haha. är man omogen så är man :-)


I skolan

har rast nu sitter inne med ebba haha, typ olagligt enligt lärarna :( fast det är typ 10000 pers till & idag är det riktigt kallt, jaj fuck livet typ haha hejdå


Ska börja fixa mig nu

börjat 10 över och klockan är ju bara oj fan 20 över 7, klockan går alltid så snabbt på morgonen :( men jag hinner nog ändå haha, efter skolan idag har jag lovat alva att hon ska få hänga med mig efter skolan hihi sen kommer my och ida också hit, får la se om någon mera hänger på =) hörs efter skolan! PUSS



f-u-c-k-y-o-u
kom inte tillbaka och tro att jag är din leksak


bitchblicken mot dig kommer ju vara sååå jävlar använd hahaha

RSS 2.0