Im so crazy without you.

Heej! Jag var ju &shoppade i fredags med Melaniabebis.. Jag köpte en kofta från jc, ett brottalinne från jc, och en t-shirt från lindex, blev faktist nöjd! Sen köpet jag en present också! I lördags sov jag över med Ebba och hon tog med sitt marsvin satt min& hennes kanin skulle ha det lite myyysigt! Det hade dom också:) Vi smsade 118118 om de gick& ha dom i samma bur& om dom kunde para sej& allt, haha!! Fan va pengar vi slösade på det, men det var mammas mobil så de är lugnt:) Var uppe rätt länge!! Vaknade rätt tidigt för den SNÄÄLLA ebba väckte mej, dog nästan -.- ' Åt frukost& har suttit &tänkt på lite saker hela dagen, rätt långt inlägg detta alltså :D ska lägga in dom andra bilderna från mobilen snart med så ni får se lite roligare bilder& framför allt NYYARE! Aja ha de! Pöss på er!
Bild från kungshamn med Julia! Saknarde somfan! Ser ut som en ailien på bilden hehe..

förintelsens dag..

Är lite sen, men ändå.. Förintelsens dag.. Min gammelmormor levde där, hennes syskon dog, hennes syskons barn dog, inte bara hennes, 6 miljoner människor dog, mest judar.. Varför!? Hur kunde Hitler komma på någonting sånt!? Äckel rent ut sagt! Jag hatar såna människor!
SPYR PÅ DEJ DITT FULA ÄCKLIGA IDIOTISKA MOBBOFFER.

fredag= ut med melaniabebis :)

Hej =) Idag ska jag ut med Melania& köpa presenter :D Och lite till mej själv om jag har råd med det.. Vaknade ganska tidigt för theabajskorv skulle till sin pappa vid 12 -.- Så nu ska jag förmodligen gå& fixa mej snart, puss på er sålänge!:)

bilden är fett ful, men bjuder på mej själv.

såå sant så.


dålig uppdatering IGEN

dagen igår: Va med Thea efter skolan och vi tänkte att vi kunde sova över, & det gjorde vi!:) Vi kollade på andraavenyn omg det var skit bra!! Vem har våldtagit Liv? .. I wonder !!!

dagen idag: Jag &Thea sovde ju över och vaknade upp, så dushade vi& nej inte tillsammans haha!! Så fixade vi oss &sånt:) Nicesuprise!! Gick till skolan, jag vet inte hur jag ska förklara hur mycket jag hatar dej men det gör jag iallafall. Jag bajsar på dig. Iallafall sen ska vi sova över idag igen, ovanligt haha.. naat
puss på er sålänge iallafall.

LÄSARFRÅGA:
har jag stor näsa? .. &nej den är inte lika stor i verkligheten som på bilden, blev bara så på bilden, men vill ha ett svar..


Allt du vill är att få mej att falla.

Hej på er! Föörlåt för att jag inte bloggade igår men hann verkligen inte, på dagen hade ja inte tillgång till datan.. Iallafall, Gick upp igår och gick till skolan, sen efter skolan kom jag hem& va en stund med felicia, sen på kvällen kollade jag på tv& snackade i telefon med nikolina. Idag gick jag upp halv sju, dushade& sånt. Fixade mej & åt frukost för en gångs skull!! Hehe, skolan var katastrofal!! Kom hem& åt mat <3333 &ni ska få se en bild från utedagen haha..

&jag diggar min mössa väldigt mycket:) och det gör ni nog också hahahahaha!!


Är väldigt arg..

På en viss person som lovar saker men inte håller dom, är så trött på detta nu så det finns inte. Iallfall nu ska ni få veta om min dag, vaknade typ vid halv 11, sen så gick jag upp& har bara typ kollat tv, suttit vid datan& chillat idag, nice faktiskt, skola imorgon, döda mej :D puss på er

orkar inte rotera+bilden är dålig.

kläder<3333

Hej :) Idag har jag typ inte gjort så mycket, vaknade rätt tidigt, har mest smsat. Ni kan få se nårra bilder på det ja har beställt.
(fast svart)
har beställt mera men dom bilderna är lite konstiga: ) lägger upp dom en annan gång,
puss hejdå:)

Josephine is back.

Heej! Jag är tillbaka nu förresten, har lagt in alla bilder på datan nu,, så minst ett inlägg om dagen!! hehehe soo goodie!! Hoppas inte ni har glömt min blogg nu bara för det hehe! men idag vaknade jag rätt tidigt men nu sitter jag hos felicia =D Puss på er.
har bara plattat håret på bilden, no makeup.

låt det inte hända igen


Ta mig inte dit igen..

föööörlåt för mitt liv.

Hahaha rubriken menr jah inte bokstavligt, men har inte alls varit aktiv på bloggen för jag har haft annat för mej, jag orkar inte skriva mera nu ska gå &ta hand om mitt liv, har lite saker att göra& att reda ut såå ni får lycka till med erat liv så ska jag gå nu, (snart) puss
ni får se denna bilden för den är äcklig, &de får ni se för ja är arg

bildlöst inlägg..

Hej, jag bloggade inte igår för jag hade ingen lust, men var med Felicia igår& vi gjorde olika saker, Thea var med en stund med!! :D Orkar nog inte blogga så mycket idag, men om en stund kommer Melania hit &såå ska vi på hockey senare med Felicia.. Alla smsar: 0700955390 Annars blir jag ledsen :( PussPuss på er, bloggar kanske mera senare.

FREDAG BÄSTA DAGEN

Idag är det fredag och jag älskar fredagar, +fick min mobil så alla ska smsa :D: 0700955390.. Ring& Smsa sötisar. Iallafall vet inte vad jag ska göra idag. Ingenting tror jag inte, imorgon gör jag la nått roligt. Ska ringa ett samtal nu snart så kan inte skriva mera, pusspuss.
(ni kanske har sett bilden innan men just nu orkar jag inte bry mej)

Både bra& dålig dag.

Hej era intresserade läsare! Idag vaknade jag tio över sju, (a) låg i sängen& så skulle ja möta vilma sen på bussen!! så fick ja ett sms: ja åker bussen nu, ja ba gick upp direkt haha xD sen fixade jag mej& plattade håret, gick till skolan& först trodde ja att skolan var bra, men det var ju en jävel som ljög för mej. Så den blev inte så bra. Slutade skolan tjugo i två. Väntade på Felicia till halv 3 .. Hahaha, gjorde min läxa. Och satt och stirrade i väggen. (hoppas Felicia ser detta) Hm, sen gick vi hem & åt mat &sen satt oss vid datan& nördade oss, va på helt flumm humör idag. Hahah! Sen lyssnade vi på dom bästalåtarna lahme& alla gillar brudar, Hon är fan den dummaste blondin ja nånsin träffat& min lillebror sa att hon var jävligt ful& äcklig.. & ja han sa "jävligt" & han bet henne &sånt, sen ja ba: säg förlåt han ba: ett jävlar äckligt förlåt. Hahaha!! Omg fan ja kunde inte sluta skratta.. Skrattar fortfarande när ja tänker på det. Hahahaha!!!!! Iallafall, nu är felicia borta :):):):):):):):):):):) Hahaha, ne men vi hade en bra dag ♥ Älskar dig sötnos.
"din falska jävel, du lovade att inte svika mej som dom andra.
Men du blev precis som dom andra"

Grattis älskling ♥

Grattis Anna, hoppas du får det bäst för det förtjänar du verkligen till 110% saknar alla minnerna med dej, framför allt saknar jag dej. Du är underbar& ställer ALLTID upp för mej, skulle inte kunna tänka mej ett liv utan dej. Du har räddat min värld.. Minns när vi var små, såå byggde vi en koja på min bakgård ♥ så himla gulligt!! Och sen umgådes vi inte mer men vi började för ett tagsen, allting började med att ja mötte dej på vägen ute& frågade om de gick att vara. &du skulle vara med Julia, men alla vi tre va så spelade vi wii ♥ Sen på alla speedway gånger ♥ När jag var tillsammans med Hugo, H3H3 Men jag kan inte säga mera än grattis& att jag faktist saknar dej. Jag älskar dig sötnos ♥♥♥♥

Psykopat dag!

Sho bloggen :) Idag vaknade jag halv sju, sen såå fixade jag mej& sånt sen vic typ tjugo i åtta kom vilma till mej, så tänkte vi att vi skulle gå till skolan klockan åtta. Men sen när vi skulle gå så orkad vi inte såå vi väntade en stund..  sen gick vi, sen pratade ivar med mej om psykopat, Hahahaha.... Tack ivar!? ...... Hahaha. Sen nu sitter jag med en tönt som heter melania, HOhohehe.. så ni ska få se en bild :D

denna headern har moa gjort till mej. kanske kommer nån dag efter den andra som ja ska ha som annie gjorde tilll mej, hihi :D

crazy josephine!

Sha bloggen, idag vaknade jag halv 6, trodde att jag gick upp klockan halv 7, men sen när jag trodde klockan var 7 så ringde jag vilma& såhära lät det (mikael, vilmas pappa):
Mikael: Hej det är Mikael.
Jag: Sho, har du Vilma där?
Mikael: Nej  hon sover.
Jag: fortfarande?
Mikael: Jaa, klockan är ju bara 6.
Jag: vaa?
Mikael: ja, hahaha.
Jag: hehe ojdå då ringer ja lite senare
Mikael: Hahaha aa gör såå!!
Hahahaha, omg. Helt pinsamt (a).. Dör fan!! Hehe, iallfall. Fixade mej &så sen ringde jag vilma (klockan7 på riktigt) Hahahha!! Sen efter en stund kom hon till mej& thea med - Så tog vi följe till skolan, skolan var bajs xD som vanligt då alltså? Efter skolan va jag med Felicia, Melania och Alma, fett roligt asså, &nyss så hämtade Melanias mamma dom här, men dom kom inte iväg för dom kom inte upp för backen, Hahaha naw (a), vetinte om dom har åkt än ens? :O Iallafall, ska snart ta& äta någonting är as hungrig fan. Bjuder på en gammal bild iallafall

Vaknade försent!!

Idag: Hej!! Idag vaknade jag typ tio över 11. Var tvungen att dusha sen kom jag på att jag skulle till kyrkan idag.. Men den började ju 11, så kan ju inte komma in dit& störa nu :( .. I'm sorry!! Idag tror ja att jag möter upp Melania&Felicia, vi hittar la på någonting roligt &fryyyyyser :( I hate this cold!! Detta är min dag för idag!!
lördag: Vaknade upp med Julia, pappas kompis "Istvan" vad här så han lagade té& mackor till oss!! Vi åt& såå sen så typ satt vi bara vid datan& hade det roligt. Sen gick vi till kvantum& köpte marabounougat <333333333 omg det var skit gott!! Sen satt vi där en stund, sen köpte vi nåtting annat gott sen gick vi hem& efter en stund kom hennes pappa& hämtade henne, satt vid datan en stund och Julia skickade alla bilder vi tog, dom i förra inlägget var absolut inte alla.. Men aa, vi säger så (a).. Men de stängdes ner massa gången så fick ta om alla typ 4 gånger.. Sen gick vi typ till pappas kompis& spelade nått, eller dom spelade jag satt vid datan!:)
iallfall, fortsätter att berätta om mitt roliga liv, hah. Imorgon är det skola, man måste gå upp tidigt& i skolan är det skit tråkigt, det förklarar ju hur jag tycker om det.. Jag tycker allvarligtalat att man ska få meera sömn, asså ja menar typ att man ska få lite sovmorgon? alla på lundåker får det typ, &vi aldrig.. Så orättvist så det finns inte.. Synd att det är lag på skola. "Hoppas skolan brinner ner, heh"
Och för typ 1 månadersen sög bilddagboken  verkligen, men det börjar bli bättre. Ibland funderar jag stort på att ta bort den. Ni får komentera mera.. Både här& på bilddagboken& säääärskilt på bloggen!! Eller det är ju om ni vill att jag ska lägga in mera inlägg, isåfall är det bara att börja komentera det här? ;) jag kommer inte bry mej om det är en svarskomentar, dåå bloggar jag. För det räknar jag som en komentar, om jag inte har fått komentarer på 5 dagar så tänker jag lägga ner bloggen för då är det ju ingen idé att sitta här& skriva om ingen läser det, inte för att jag menar att man ska läääsa alla mina inlägg, men bara satt ni är medvetna om de en dag när ni går in på min blogg kanske den inte finns längre om ni inte komenterar, vemvet? bara jag!!
Nu ska jag snart äta frukost. Varma mackor, &vaarm oboy. Sen ska jag ta på mej andra kläder, &fixa mej lite snabbis, sen ska jag nog sitta vid datan& ikväll så kanske jag ska göra Hiss&Diss!! Vi får se om jag orkar. Måste nog städa min kaninbur lite också.. Ska till mamma ikväll& imorgon på morgonen kommer nog Vilma till mej!!

sova över med Julia= bildbomb!!

Bilder på mej&Julia när vi var normala:
såhära såg doris ut när vi fotade henne/vissa är redigerade men hon är ändå lika fin:
nu får ni se bilder på när ja& julia sminkade oss (oseriöst)
nyvakna Julia&Josse:


"en vänskap som aldrig tar slut"


Hej jag ska ha en frågestund!!

Såå bara sätt igång att fråga.. Vad ni vill& jag lovar att svara heeelt ärligt!!

Hej jag följer inte regler

Jag skrev nyss en ganska lång, men ooooooojdå den raderades, helvete. jag följer inte regler för ja skulle ju inte blogga utan att någon hade komenterat de andra inlägget (a), men de blir så ändå.. bara denna gången , i promisie. snart ska vi sminka min pappa!! Hahaha som en tjejfjortis för han sover naturliiigtvis!! innan idag sminkade vi oss till fjortisar& tog massa bilder!! klockan är nu 4, iallafall. ni kommer få värsta bildbomben sen när julia har skickat alla bilderna, för vi har tagit typ 60 st, +på min katt!! Idag/Inatt har vi bara suttit vid datorn&sminkat oss& lyssnat på music o vi ska snart sova *nat* vi ska göra massa bus med :D , Haha.. Hoppas inte vi väcker dom under oss (a)!! Iallafall, bloggar mera imogon, puss på er.. (bloggar mera idag eftersom att de är en ny dag)
(min bebis är beställd)

jaow, hello bloggen? =D

Idag vaknade jag 3, fan vad skönt det var!! Sov uppe hos min syster (Amanda) besök hennes blogg med? ;D http://amandalekman.blogg.se/  igår gjorde jag ingenting, de var roligare på kvällen , kollade på dh avsnitt med Amanda :) Idag ska jag sova hos pappa, är hos min mosters kompis nu, sooofitsh! Finns maaassa godis (a) Senare ska pappa laga någon god mat, aj lav ju pappa :) Hoppas det blir en lyckad kväll för er med :) Puss!!

sorry att de står jadidas, men ändå =D, tog den från min bilddagbok,
har ju inte precis bilder här :p

what's happening today?

Hej, vaknade vid 2 idag, klockan är tjugo i tre nu. Vet inte vad jag ska göra idag. Ska tvinga mamma att laga mat nu för jag är svinhungrig!! Sugen på fiskpinnar, såndära potatisgrej& vit sås, mumsmums :D är det någon som ska med ut senare? Venneh vad vi ska göra, men typ promenera eller göra någonting annat rooligt!! just nu sitter jag& tänker på vilken bild jag ska lägga in men jag tror det får bli en väldigt gammal. jag snackar med ebba på msn. Tänkte hon kunde komma förbi en stund eller någonting, &det tror ja hon gör.. MAT <3333333333
(en cäldigt gammal bild eftersom jag knappt har nårra bilder i denna datan)

nattbloggar.

Hej!! Sitter och snackar med Annie& Claudia, tråkigheten gör satt jag dör.. Ska snart dra& jag har bloggat skit mycket idag. Längtar tills  min nya header& jag älskar att Qendresa hjälpte mej att byta text till trebushet MS eller hur de stavas, love ut!! Puss på er alla sötnosar så hörs vi senare!

"you're so out of my life, i cry for you"

you make me strong ♥

Annie har fixat min blogg, den blev fan helt cool!! Hennes data va helt mobbad idag så hon kunde inte sätta in den så det får någon annan göra åt mej. Säg till mej om ni kan göra de åt mej.. Aja tack så mcket annie!! i lav ju sötis ♥ här kommer en bild på den!:

"ångra aldrig nått som en gång fick dej att lé"

shuulia you save'd my world.

Hahaha, Julia komenterade de förra inlägget, så ja är duktig &lägger in ett nu!! Så nu kommer ni få se en bild med. Iallfall, jag har övertalat Annie att göra min header idag!! Så hon kanske ska lägga in den i hope so! Så skickade jag lite bilder till annie innan& hon sa att ja hade fet röv. J*vlar mf!! Taskig. Men jag älskar dej ändå.. Du har fixat 2 header till mej snart, så snäll så!!


"this text in my t-shirt is true"

Hej jag vill ha mera besökare

Kan inte mera folk besöka min blogg :@ blir galen!! Särskillt när man inte komenterar!! Tänker göra som Emelie, om inte nån komenterar så lägger jag inte ut nya sen.. Såå det är bara& sätta igång att komentera om ni vill att bloggen ska komma igång ;) Komentera? =D .. De är surt när ni inte komenterar vafan.. Jag skriver i min blogg för att ni ska kunna läsa om vad jag har gjort på min vardag? för er& ni kan inte ens lämna en komentar.. dåligt, Hahaha jag blev helt sur nu.. Men det förtjänar ni läsare när ni nt ens komenterar :@

[ bara för det får ni ingen bild ]

Hej jag är rolig

Hej! Innan idag var jag ledsen, men nu är jag helt pepp, är de någon som vill smyga ut inatt? Hahaha.. Jag ska försöka få någon till att göra min header, antingen Emelie eller Annie, kommer tjata sönder deras huved, :: Jag bloggar mera inatt. Puss. Grattis Sandra förresten, jag älskar dig §.

En bild på mej mobbad.se


jaow, nu ska jag berätta...

Om en tjej, som alltid ställer upp för mej, hon får mej alltid att stå på fötter igen.. Jag vet inte vad jag hade gjort utan henne, ibland undrar jag om hon ens hinner ta hand om sina egna problem.. Egentligen behöver jag bara henne. Men jag vill ha mina andra vänner med.. Utan dom &henne är jag ingenting.. Jag älskar dej mer än allt ....

en äkta vän, en sådan.

 


dagensfråga.

Vilket är erat favoritprogram på tv ;)? jag tänker själv svara på frågan också (a)

svar: mitt är despritehousewifes, för det är
alltid så spännande& dom är såna lööööng
halsar, jag älskar det!!


FÖRLÅT :o!!

Shit, förlåt för världens sämsta uppdatering, men här kommer ett jätte långt inlägg.. i måndags bloggade jag ju, men sen på kvällen sov jag hos erika& ida med Julia :) När vi kom dit så typ åt vi kvällsmat, tror jag ialalfall jag minns inte xD sen så tp gick vi till q8 & köpte 3 chipspåsar.. Åt upp det till en skräckfilm.. Eller det var egentligen inte så mycket skräck? Handlade om hitler tiden 2 helt oskyldiga barn blev ihjälgasade, fuck hitler. sen så typ satt vi& snackade& sminkade varandra som värsta spökerna Hahaha.. typ värsta emosarna :D Iallfall. Det spelade vi ju in också (a), vi sminkade varandra allihopa &vi har videoklipp på det som troligtvis kommer i helgen, & minns ni dom dära "Stjärnor på is" Jag vet inte om jag kan lägga in dom för med Felicias telefon, hon har typ tappat bort sladden till datan eller nått. men hon skulle försöka fixa det så vi får se. Men dom dära när vi sminkar avrandra kommer ju troligtvis i helgen, Haha väärsta spökerna!!! Sen gick vi &la oss runt halv sex& log &snackade till halv 7 eller nått :)

Dagen efter vaknade vi klockan 1, kollade på en film och sen så gick Julia hem, sen kom Julia igen för vi skulle hämta camen hos Jonte.. Sen gick hon igen, sen på kvällen skulle hon typ till hennes föräldrar någonstans, så Julia hänge med det -.- Men sen kom  hon igen& då skulle hon sova där igen :D så vi gick till q8& köpte lösgodis för 70 kronor -.- Hehe.. så kom vi hem& satt &snackade.. &godiset skulle vi ha till en film lite senatre. sen när jag skulle ta EN godis så var tp allting slut.. Då hade erika& Julia tat allting, fick damp på dom mfs!!! Iallfall, sen körde vi typ en "lek" att 2 st var i lag å skulle man göra nåonting på dom .. typ som att:
* hälla shampoo i ansiktet
* SMINKA

& masa skit.. ni skulle varit med, haha omg!! sen efter det körde vi en annan lek, vi hade typ plast emellan munnarna sen körde vi en lek att man skulle ge över dej, iallfall ni töntar förstår inte!! hehehe! Iallfall, en stund efter det kollade vi på en film, efter det gick vi &la oss då klockan var ungefär halv 6.. så låg vi& snackade till 6 eller någonting, så somnade vi.. sen vaknade tp dom andra 12 förutom ja& erika vi sov till halv 1-1 eller nått tills dom väckte oss iallafall, så gick vi typ upp& åt frukost.. sen satt vi lite vid datan sen kom anna.. vi va ute i snön en stund,  gick till scaoutbacken, där åkte vi pulka <33333333333 helt roligt hahaha!! jag &anna åkte på isen hahaha jag ramlade över henne omg det var skit roligt, sen började vi frysa så alla gick hem till sej, sen så gick jag till julia med erika& ida& min lillebror.... vi byggde värsta kojan i snön. gångar &allting, värsta töntarna vi vet :: men roligt var det!:) sen så gick vi hem till julia för min lillebror blev kissinödig& julia skulle byta om.. sen gick jag hem med min lillebror i den mööörka skogen helt sjäääälv, Hahaha.. nej det var inte så läskigt, iallafall.. när jag kom hem gjorde ja inte så mke.. har tänkt på bloggen hela dagen :(? haha men nu lovar jag er alla att jag ska komma igång med denna tröööga bloggen!! LÄSLÄSLÄS den nu :D?

 


LÄS MIN BLOGG? ♥

Hej! Idag vaknade jag halv 3, min kanin låg jämte mej!? haha! vetifan hur.. Iallalfall, satt mej vid datan en stund& sen dushade, sen städade jag hela mitt rum, sen kom Julia, Ida &Erika till mej! Vi hade roligt? :) Eller vi har roligt, dom leker med min kanin, dom typ mobbar ut den :( Min bebis... Nu vet ja inte vad vi ska göra, ändra lite grejer på våra bloggar.. Puss, vi hörs sen

dagensfråga: någon som kan fixa min header? :)


ego bilder, we like

här kommer lite bilder från när ja och julia sov hos mej:

SHAKE THAT ASSS!

jag älskar dig.












avslutar med den bilden..






ingen bild..

men grattis Nikolina, hoppas du får det bäst, för det förtjänar du : ) Jag älskar dej <3

OMG FÖRLÅT HEHEHEHE (a)

shit, jag tittade på bloggar nu så kom jag på Att jag Int har bloggat på skit låt .. Men det har faktist Varit skönt .. bloggpaus är inte fel, kanske ska ta det snart igen, men sen kommer ni Få se på en mer rolig / värd att läsa blogg. för Detta är la Inte värt att läsa? (A) Det handlar ju om mej så joo, Hahaha .. Men ialafall sitter här med Julia nu & vi ska kolla färdigt på 3 filmer till. Johan Falk filmer, dom är Verkligen skit bra .. Men vi ska ta det Lungt och bara ha det roligt idag, sa Dah, hejdå bloggen. Bloggar mera senare eller någoonting, puss på er:) ni får en en bild bara, orkar inte leta upp Någon annan heheheh ..


hittade ingen annan, komentera tack babes (a)


whata night

Hej! Idag vaknade jag tio, loggade in på datan och där snackade jag med Felicia, tog bussen vid 13.någonting, Felicia tog från en annan busshållsplats, vi hoppade av på ica& gick in &köpte monster och bullar (a).. Seen, gick vi till Moas skola typ, där kollade vi på någon tävling, vi orkade inte kolla hela tiden så vi ringde heta linjen& spelade in stjärnor på is! Hahaha, det var typ någon is sak, lägger ut det på bloggen när Felicia har skickat det.. Sen efter tävlingen snackade vi med Johan& spelade in han till moa (a).. Hahaha, sen drog vi hem till Moa, va där en stund sen skjussade Felicias mamma hem oss, sen åkte jag hem, åt hemma& så sen gick jag till Julia, &jonte&dom försökte smälla på oss -.- ? Idioter!!! Så försökte vi med (a).. Men vi lyckades inte. Så gick vi in & satt oss vid datan, Sen gick vi till Jonte det blev värsta kriget, Hah, Sen vid tolvslaget gick vi ut? Alla hade värsta stora raketerna, Vi stog där&smällde skit små& drack champange, sååå gulligt ändå:) Hehe, Sen efter tolvslaget satt vi oss vid datan& Jonte krusade sitt hår, Snygging, Haha,&sebbe sminkade sej, lilla bögen Hehehehe , sen gick vi hem till jonte&kollade på en skräckfilm, fattar ni hur rädda vi va eller, vi låg skit trångt allihopa!! Vi höll handen &allting, omg. Vi ska kolla på fortsättningarna på dom filmerna också! Den var rätt bra, men jävligt läskig.. Efter det gick jag&Julia&Anna hem till Julia, vi satt  oss vid datan och min mamma ringde varanan minut och sa att jag skulle hem, det var sååå jobbigt.. Haha. Sen när jag kom hem så satt jag& pratade med mamma&såå, idag skulle jag egentligen till anderstorp vid tjugo i elva, men jag vaknade inte av mitt alarm, så jag vaknade runt halv ett eller nått, kanske ska till anderstorp annars är jag nog med Julia&Anna och dom.
bilderna kommer sen ikväll, i promise.

* nyår is crazyy!!

Mina nyårslöften!:) :
* inte förlåta suzanne :D
* inte bråka med folk.
* inget skitsnack om nån
* inte lägga tid på meningslösa people!
* försöka få mej ut dom problem ja är i

han var taskig sååå? Hahahahahaha!!!! &undvik mej
+ KOMENTERA.


RSS 2.0