Myskväll..

med moster:) Ska äta pizza & äta godis & chips & dipp.. Kolla på filmer (a).. Ska bli kul faktist, älskar filmer!! Sen ska jag sova här, måste gå upp typ halv sex imorgon, ska gå till skolan -.- så jävlar drygt!!! Hehe. men det ska vi kul nu iallafall =) förresten så saknar ja min Emelie:) <3


Monday.

idag i skolan, roligt fan:) Skrattade hela tiden XD hehe, har damp på en människa just nu. Hon är fkng ljugare :P. Hehe.. vad har ni gjort idag? :)


Bästa dagen på lääänge!

mobbad bild, jag vet:) Men idag har det varit skit roligt! Först vaknade jag klockan halv tolv, kollade på en film & gick och dushade.. Fixade mej, åt frukost sen mötte julia mej och vi åkte hem till henne! Vi satt lite vid datan, droh hem till mej och sen till julskyltningen! Jag sparkade julia så hon jagade mej runt hela stan, vadå pinsamt ? .. sen  köpte vi en munk, Sen träffade Emelie snackade lite med henne =) .. Sen till lindex3, träffade Melania och Vilma, drog till kvantum, köpte en parfym och såå.. sen tog massa påsar däre stog: du är underbar.. Hahahaha, tänkte ge den till Maria satt hon skulle skjusa hem oss, men nej.. hon skulle ut med hundarna, så jag och julia gick till ishallen, var där en stund. Drog till Pizzerian och åt pitabröd. Sen tillbaka till ishallen, det var helt dött där dåå. Men ojdå, vi glömde gå ut så blev innelåsta, men sen kom vakt mästaren och såg oss, han ba : vad gör ni här ? vi ba: ehh, vi vet inte:) han ba ; jag lärmar nu, vi ba ; hejdå..... Sen kom hennes pappa och hämtade oss, Bloggar mera imorgon, inte för att ja tror nån läst detta, men aaaa.. (a)

Julskyltning!? JA


har en känsla av att ni undrar varför jag gjorde en sån bild, men först så gjorde ja en egen header, så här är den =) .. men sen kom bästa alesa och gjorde den:) Men idag ska ja på julskyltningen med julia.. Kommer nog träffa massor med folk tror jag faktist=).. Ha en bra dag sålänge iallafall, bloggar med sen, love 


Godnatt!?

haha nej inte riktigt än.. (a).. laddar ner några filmer nu.. Ska ta & kolla på en eller två:) Förresten, innan var jag & käkade på Higgings med pappa :P.. det var gott faktist.. hehe, men nu när ja tänker på mat blir de ( spy ) .. men ska äta lite choklad & cola nu (a), hare!


Lite bilder!?

gör om lite bilder, här kommer en på mej..
bilden säger allt


du är allting!

people always live :'(

Jag har inte så många kvar som jag kan lita på. Så ni som har lämnat mej, kommer inte få mej tillbaka, för jag mår riktigt jävlar dåligt när folk lämnar mej! Särskillt såna som jag älskar. Jag orkar inte med det längre! Jag är inte så jävlar stark.. Tyvärr.. Men visst ångrar jag att jag skärde mej.. Det är inte värt det.. det är det inte! verkligen inte.. förvänta er aldrig att jag är stark.. Och om jag någonsin säger det, så är det bara lögn!

- När tårarna tar slut.. När livet sviker.. Jag är flickan som ser blodet blandas med såren..

ALLA FRÅGAR =)

0kej.. Ni får fråga en fråga.. vad som helst & jag lovar att svara helt ärligt.. Sätt igång! ;)

Emelie&Nikolina.. Jag älskar er <3!

jag vet inte hur jag någonsin ska kunna förklara hur mycket jag älskar er..
emelie & nikolina ? min vänskap till er är någonting speciellt, ni är allting....
ni är det jag alltid önskat att jag skulle få.. menmen, här har vi det! =D

ALLA SVARAR! =D

betyder jag mycket för dig?
komentera då med: <3

annars komentera:
nej!

Inlägget behöver bara Emelie läsa xD

vill göra någonting idag! är skit pepp. men vadfan ska jag göra ? ;l

finns ju ingenting att göra, hade tänkt fråga emelie om hon ville hitta på någonting.. men hon skulle nog ut med lindita såg jag på hennes blogg, så emelie? går det hitta på någonting imorgon (a) ? ..


Tack Qendresa..

För att du gjorde min header&allting.. Du är jätte söt. Älskardej <3<3!

Du tog tag om mitt hjärta!


jag vill tacka Emelie Engström för att hon finns! Du är så jävlar underbar, Så jävlar snäll, du finns verkligen alltid där när man behöver dej. Jag vet inte hur jag någonsin skulle klarat mej utan dej, det går bara inte! Du är så jävlar underbar.. Om inte du hade funnits hade jag inte suttit här idag.. Du räddade mitt liv. Du är så jävlar vacker, min förebild.. Jag vill aldrig förlora dej, A L D R I G ! Ja skulle inte klarat av att förlora dej. Du är det bästa jag har! Verkligen det bästa jag har! Jag älskar dej något otroligt! Y

Lyckad morgon? neej!

Imorse trodde jag verkligen att jag skulle få sova ut.. Men sen ringde mamma & skrek på pappa att JAG skulle ta sprutan, jag tänker inte ta den! G L Ö M det! :)

Min fredag..

Blev inte riktigt som tänkt.. Först väckte pappa mej klockan 10 :@.. Jag hade ingen lust att gå upp då, såå jag tvingade pappa att jag skulle få sova lite till =D.. Sov till halv tolv, sen väckte han mej återigen.. Hade ingen stor lust att gå upp då heller. Men han tvingade mej:) Hade lust att döda honom just då:) Sen fixade jag mej snabbt & åt en snabb frukost, sen storhandlade vi på willys i Tranemo, sen åt vi pizza på källarrestaurangen, sen gick till kvantum och handlade glögg och en nagelsax (hehe).. Sen kollade vi på " flickan som lekte med elden " den var faktiskt inte jätte hemsk. Men jag tycker typ inte att någon är jätte hemsk.. Bara böckerna. Men den var skit bra, sen satt vid datan. Snackar med Emelie nu:) Vi har snackat as mycket idag fan! Roligtroligt:) Nu ska jag kolla på film! Kommer nog sitta vid datan lite mer iallalfall (a).. Ni får hare bra

Världens sötaste!

vill ni se världens underbaraste människa? Då tycker jag att ni går in på: mydaythatiwriteabout.blogg.se. Hon är bäst! Jag älskar henne!

jag älskar blogg..

Jag kanske har bloggat lite mycket idag..Men jag älskar att blogga, åtminstonde nu i början.. + detta är inte sista inlägget för dig..  hehe(a)
Älskar dig Emelie<3!
Älskar dig Nikolina<3!

älskling

jag tycker att denna mobilen är jättefin.. Antingen denna eller den rosa, Det är faktist jätte bra ljud, sköna knappar och okej kamera.. Tror det blir den här.. Vad tycks?:).. Om det är okej för Nikolina att jag köper samma mobil då asså :)

Drygt? jaa.

Fyfan vad drygt! KILL ME! tror jag sätter igång Flickan som lekte med elden.. Den sägs ju vara så bra. Köpte glögg innan, hahaha.. Ska smaka lite nu tror jag.. hehe.. Tror inte det blir så gott. Men yeye, får la testa:)
jag bloggar mera sen ju=)

Gäller frågestunden!

Svarar på alla frågorna klockan 9.. så fortsätt fråga:). Och jag behöver inga komentarer där det står " Jag vet inte vad jag ska fråga ". Skriv inte någonting då förhelvete! hehe stör mej lite :* puss och kram Josephinethebest.

Handlat..

Har varit och handlat med pappa:) Vi handlade verkligen jättemycket! Massa gott, så det blir nog att äta en del sen.. Hehe, fettot Josephine  Senare tror jag amanda kommer hit, blir nog en hel del bråk.. Men aja, Sen har jah laddat ner Flickan som lekte med elden.. Ska kolla den senare:) Är det någon som har sett den ? =).. Dom flesta skulle jag tro.. Aja.. Jag bloggar mera sen ;)

http://detfinnsandra.blogg.se/

hittade en seriös blogg, som skriver om att andra har varit med om misshandel/övergrepp och annat hemskt, så om du vill ha någonting du har varit med om, som en berättelse för att veta att du inte är e nsam om såntdära!  så är det bara att mejla henne om vad du har varit med om, jag älskar verkligen denna bloggen.. http://detfinnsandra.blogg.se/

Frågestund:)

Tänkte ha en frågestund här i bloggen nu! Med pinsamma och roliga frågor. Inga tråkiga!
SÅ SÄTT IGÅNG!

till mina underbara vänner:)

till mina underbara vänner, Tillexempel Qendresa som alltid finns där för mej! Du har hjälpt mej skit mycket när det gäller Melania, du gjorde det bättre för oss.. Det vill jag verkligen tac ka dej för! Y Emelie, du har också ställt upp jätte mycket för mej jag vill verkligen tacka dej Y Och Nikolina du har också ställt upp jätte mycket för mej Y .. Ni är bara tre av dom som ställer upp för mej, Jag älskar er YY

RSS 2.0